Discover The Killers!

domingo, 22 de julio de 2007

AULLIDOS 1980


L'any 1980 es van estrenar dues pel·lícules sobre homes-llop que van revolucionar el gènere: Un Hombre Lobo Americano en Londres de John Landis i Aullidos de Joe Dante. La primera la vaig veure fa temps i em va deixar molt bon sabor de boca, sobre tot per la combinació d'humor-terror. La segona no havia tingut oportunitat de veure-la fins ara.

Aullidos (The Howling) tracta d'una reportera que desprès de l'atac d'un fanàtic decideix recuperar-se del trauma, per conseller d'un psicòleg autor de best-seller's, a La Colonia, un centre campestre on fer teràpia de grup. Un cop instal·lada allí amb la seva parella descobrirà que tots els integrants no són precisament un angelets, més aviat uns llobatons amb males puces.

La veritat m'ha decepcionat un xic. N'havia sentit parlar molt del film, però les escenes curtes i sincopades no donen l'oportunitat d'involucrar-t'hi. Les transformacions, per l'epòca en que es va crear, són bastant bons. Les interpretacions bastant simples, tot i que el guió tampoc no donava per molt més. En fi, haurem d'esperar un remake dels que estan de moda per mirar si realment se'n podia treure més suc de tot plegat.

No hay comentarios: