Discover The Killers!

lunes, 17 de noviembre de 2008

ESTIC AQUÍ

Gent, he tornat.

Sembla que per fi gaudiré d'una mica de calma i tranquil·litat, i què millor que tornar al meu blog personal per distreure'm?

Avui us parlaré d'un film que vaig veure ahir a la nit, i al ser fosc que millor que una de por?



Llama un extraño de Fred Walton, es un film de 1979, que veu directament del primer film de Halloween de Carpenter, però respectant les distancies. El producte es val per ell mateix amb molts mèrits.

L'argument està extret directament de la llegenda urbana, encara que desconec si va ser primer l'ou o la gallina, on una cangur adolescent es fa càrrec una nit dels fills d'un matrimoni que marxa a sopar a un restaurant. Al poc de quedar-se sola comença a rebre trucades d'un personatge misteriós. Espantada truca a la policia per denunciar els fets. Acaba descobrint que les trucades s'efectuen des de la mateixa casa.

Aquest es el plantejament inicial del film que realment està magníficament escrit, dirigit i interpretat. Tant es així, que el primer film d'Scream de Wes Craven en beu directament. El problema ,greu, de la història n'és el nus, que es perd en els camps més gastats dels thrillers dels 70. Per sort, el desenllaç, amb espant dels grossos inclòs, acaba deixant un bon gust de boca.

Destacar la seva interpret, Carol Kane, i que recentment Simon West n'ha dirigit un remake: Cuándo llama un extraño 2006.

No hay comentarios: