Discover The Killers!

miércoles, 7 de noviembre de 2007

ELS MEUS ESTIMATS ASSASSINS

A la societat actual l'assassinat no està gaire ben vist. En canvi, en el cinema i la televisió, aquests són moltes vegades el protagonistes absoluts. A que es degut? Els assassíns reals causen danys a gent real mentres que els seus homonims ficticis maten a gent que realment es indesitjable o trivial i sobretot, són gent educada i culta, que fa que seguir-lis la pista sigui quasi impossible. Genis amb ganivet. Anem a repassar els meus " ilustres assassins".

5_Tom Ripley

D'amargat a bohemi.Personatge sorgit de la ment de la novelista Patricia Highsmith al qual li va dedicar una saga. Moltes de les novel·les han sigut traslladades al cinema amb regular èxit, l'única que jo he vist, i per tant puc comentar és El talento de Mr. Ripley on l'interpreta un acceptable Matt Damon.

4_Patrick Bateman

Bret Easton Ellis el noi dolent dels nous no
vel·listes americans va revolucionar a tot el mòn amb aquesta ficció que atacaba el consumisme dels vuitanta amb un yuppie assassí. El salt a la gran pantalla va muntar molt merder per no res. Salvem-ne la gran actuació de Christian Bale.

3_John Doe

Se7en, de David Fincher i guió d'Andrew Kevin Walker és va convertir en el gran èxit de 1995. Kevin Spacey va conseguir gelar la sang a tots els espectadors i el seu personatge es va convertir en un mite imitat mil i una vegades. Sols per la maldad mostrada al final mereix ser recordat.

2_Hannibal Lecter

Thomas Harris es va fer la barba d'or amb aquest personatge, secundari en la seva aparició, la novel·la Dragón Rojo, provocant una saga de quatre novel·les i cinc films. Hannibal Lecter és Anthonny Hopkins, li agradi o no.

1_Dexter Morgan

El més simpàtic i hipòcrita d'ells. Polícia de dia, justicier nocturn. Creat per Jeff Lindsay i explotat en la serie Dexter de Showtime. Michael C. Hall l'ha convertit en "l'assassí favorit d'Amèrica", tal com diu la seva frase promocional.

No hay comentarios: