Discover The Killers!

domingo, 10 de agosto de 2008

SEGUR QUE ÉS ESTIU?


Ja estem a l'agost, o sigui a ple estiu, i encara no en tenim gaires proves de què ho sigui, a part dels calendaris i d'alguns afortunats que tenen vacances. Molts del trets habituals d'aquesta estació estan desapareguts i aixó fa que l'estiu sigui menys estiu. Anem a repassar:

Incendis: mínims! I m'alegro la veritat. Aquest any els incendis han sigut mínims, fins el moment. Encara no hem sentit cap voluntari explicant-nos que tot alló negre del seu davant és el bosc on durant anys ha anat ha fer alguna escapada amb els amics o família i lamentant-se o cagant-se en el culpable.

Cançó de l'esiut: i ja van dos anys. Ja l'any passat vam quedar orfes d'un tema cutre-alegre per repetir a les radioformules, tot i que semblava que ens menjariem el Chiki-chiki fins a Nadal, però els d'El Terrat ens han donat un respir tallant el fenómen en sec. Per tornar-hi de nou amb un altre tema aquest hivern? Qui sap...És més, el Hips dont's lie de Shalira encara sona des de fa...molts anys! El cicle vital d'aquests insectes cada any és més rar.

Gelat i famosa: no, Eva Longoria no conta, repeteix de l'any passat. Aquest any ni Pataki, ni Paz Vega, ara tenim que menjar el gelat simplement perquè ens agrada i punt. No hi ha cap reclam erótic darrera. Una llàstima...

Fitxatge sorpressa i mediàtic: ni del Barça ni del Madrid. és més, sembla que els mediatics son els que volen que fotin el camp (Robinho i Eto'o). Chrsitiano a plantat als blancs i cap 9 vol venir a Can Barça, serà per les sessions dobles d'entrenament d'en Guardiola? Això amb Rikjard no passava...

Però el realment preocupant...la moda que ha aparegut i que espero que no repeteixi l'esiut que vé...N'estic fart de veure xavals de sudamerica amb la samarreta ramengada dfins sota el pit ( com un top) i escoltant música a través del móbil. A banda de cutre a més no poder una pregunta no em deixa dormir. Si aquest èssers xulegen de tenir diners per poder comprar-se uns móbils de tanta calitat, perquè hi fan sonar mñusica tan dolenta i amés no és compren uns cascos? Iker, tens resposta???

Això ñes tot.

No hay comentarios: