Discover The Killers!

miércoles, 14 de enero de 2009

QUARANTINE

Ja he vist el remake americà de [REC] i la preguntes serien...és millor que l'original? Com he d'enfocar el comentari, comparant-la amb el seu precursor o bé ignorant-los i concentrar-me en la seva visió tècnica?

La veritat, no ho sé....

No puc dir que és millor que l'original, ja que si [REC] em va agradar va ser pel seu element sorpresa, i al veure el remake, aquest desapareix. El cert és que els autors saben exactament tot el que va funcionar, quasi tot, i ho respecten i amés afegeixen alguns tocs que gràcies als seus recursos ajuden a donar-hi més espectacularitat, l'escena de l'ascensor, la mort de la rata i l'atac del cameraman. El que no m'ha acabat de convèncer és la protagonista (Manuela Velasco va fer un treball impressionant recompensat amb un premi al Festival de Sitges), tot i que reconec que Jennifer Carpenter m'encanta a Dexter, però aquí no em sembla completament realista. El més diferenciador entre els dos films són dos, el cameraman apareix al pla en quatre ocasions i el final no et dona quasi cap pista de l'origen del brot.

És així que us la recomano que aneu a veure-la al cine si no heu vist l'original. Disfrutareu.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Es veritat que jennifer carpenter fa un treball impresionan a la serie dexter, (em te enamorat), però tambe es cert que entre rec i quarantine, no hi ha cap dubte. rec li dona deu voltes a quarentine. "spoiler": escenes com el bomber apareixen de cop mig mort caminant amb nomes una cama i mitja de l'altre no aporta res de nou, es mes, sobra. i be no puc suportar els crits de "loca" que fa la reportera de quarentaine duran els ultims 20 minuts de peli, no , no es broma 20 minuts de crits d'histeria que l'unic que aconsegueix es tenir ganes de que s'acavi l'historia o que la matin (perdo per el seguen) d'una puta vegada,per rallar tan.!