Discover The Killers!

jueves, 15 de enero de 2009

UN QUART DE SEGLE...

Resulta que aquest dissabte, 17 de gener, compleixo 25 anys. Avui ja han començat els comentaris, i el més repetit, sense dubte, és que compliré un quart de segle. Així és.

Canvia molt dir que en faràs 25 o que faràs un quart de segle, que sembla que siguis moooolt vell. I en realitat ho sóc, un xic. Et pots considerar una persona feta quan veus estrenar una pel·licula i també en veus l'estrena del seu remake. Uf! I ara em ve a la ment el Batman de Tim Burton (encara recordo el dia de l'estrena al cinema Las Vegas de Figueres i que a arribar a casa em van trucar per dir-me que ma germana acabava de néixer...) i també el Batman Begins de Nolan.



Pot semblar una tonteria però la diferencia entre els dos films és un bon indicatiu com ha canviat tot. El film de Burton, pretessament gòtic a la seva època i ara resultar ser un emo al que fer bullyng a l'insti, i en canvi el Sr. Nolan ens porta una societat post 11-S i en busca del realisme que es queda en una pretenciositat buida, sort en tenim del fart de riure que ens vam fer amb la Katie Holmes...

En definitiva, tot ha canviat, però els directors "petardos" encara donen pel cul.

No hay comentarios: