Discover The Killers!

domingo, 19 de julio de 2009

Harry Potter and the Half-Blood Prince


Sisena entrega del nen, ja no tant, mag i un blockbuster quasi assegurat, en el millor dels sentits. Si aquest estiu hi ha dos films comercials impecables són aquest i Star Trek.
2009
UK
DIRECTOR:David Yates
GUIÓ:Steve Kloves (Novela: J.K. Rowling)
MÚSICA:Nicholas Hooper
REPARTIMENT:Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint, Jim Broadbent, Tom Felton, Michael Gambon, Alan Rickman, Robbie Coltrane i Helena Bonham Carter

J.K.Rowling és la màxima responsable, tot i que segurament la llegenda és exagerada, aquesta dona que va sortir de les portes de la pobresa no es va deixar embaucar per un feix de bitllets. Spielberg es volia fer amb els drets cinematogràfics, però tenint el control absolut i ambientant la història a EEUU. Però l'escriptora si negà a més de demanar un control absolut damunt els films. I gràcies a Déu!

Si per una cosa destaca aquesta entrega, buida en quan a trama, es pel seu saber fer anglès. Les relacions amoroses dels protagonistes prenen el timó de l'obra i resulta ser un gran encert. L'edat del pavo queda retratada amb diàlegs brillants, genials!, i actuacions amb una flema impecable, i que consti que parlem de nois de 16,17 o 18 anys.

A més el director sap donar el ritme adequat, pinzellades obscures i la justa ironia per convertir una peli de dues hores i mitja en un entreteniment absolut del primer a l'últim minut.

No hay comentarios: