Discover The Killers!

domingo, 3 de febrero de 2008

VELL!

Quan t'adones que et fas gran? Quan et quedes un dissabte nit a casa? Quan veus que ets el més gran de la discoteca? Quan fas sopars de parella? No!!! Et fas gran quan de tots els mitjans parlen de coses que van marcar la teva infància. Com per exemple l'enyorat Club Super 3. ( NO LA TONTERIA AQUESTA QUE FAN ARA AMB UN GAT-HOME (!?)

M'he adonat que últimament surten moltes referències al voltant d'aquest espai infantil per part de gent de la meva quinta que ja te força popularitat. M'entens? Ara ho faràs

Venga Monjas

Aquest duet (Xavier Daura i Esteban Navarro) ja comencen a ser coneguts pels seus sketch's del YouTube. En una entrevista per Silenci? van admetre la seva obsessió (plasmada en un dels seus vídeos) pel personatge del Tomàtic del quan els agrada fer mofa pensant que és un alcohòlic, fumador i ludòpata.

Muchachada Nui

A l'episodi 11 d'aquesta aventura a Tv2 apareixia Ahmadineyad cantant al final de l'episodi la cançó de cloenda de tots els episodis de Doaremon. "Curioso..." com diría Iker Jimenez.

Porta

Aquest jove MC que ha fitxat per Universal es va fer popular amb un tema (entre d'altres) que es diu Dragon Ball Rap on repassava la mítica serie d'anime. A més, a casa seu mateix, te un immensa col·lecció de figures basades en l'obra de Toriyama.

Aquí un breu repàs, però una cosa tinc clar, quan a la televisió parlin com a referència Naruto o Tokyo Hotel ja no seré gran, seré vell.

No hay comentarios: