Discover The Killers!

sábado, 6 de octubre de 2007

HABITACIÓ 209 SEGONA PART


Ja sé qui són les dues persones que més he vist en aquest festival: Angel Sala (com ho fa per estar a tot arreu?) i Luis Piedrahita que demà presenta el seu film La habitación de Fermat, amb el qual m'he intentat fer una foto però smepre està amb el móbil a l'orella. A part he estat a la roda de premsa de REC (orgasm!!!) i la de Stardust (mmm...). El que si he aconseguit a sigutla foto amb la Manuela Velasco, prota del film d'en Balagueró, que tot i la por que feia la peli ella em possava cotxino, però que molt. Si cal em faig zombie per mossegar-la.

REC

Jaume Balagueró i Paco Plaza, els firmants de El Gran Marciano, si la peli de Gran Hermano, ens porten aquest film d'estil fals documental. Tot presagiaba mals auguris. I no. Senyores, senyors, el que serà, sgurament, la pel·lícula del festival, alemneys per mi segur. He esbufegat, m'he mossegat les ungles, he estat a punt d'abandonar la sala i tot per un bloc de pisos més terrorífics que Aquí no hay quien viva. La protagonista borda el paper, bé, en realitat tot el repartiment, els esglais estàn calculats al mil·limetre i el final no és gens decebedor. Si la academia, d'aquí i d'allà, fos realemnt justa aquesta pel·lícula no sols guanyaria la nominació a l'Oscar si no que s'enduria el premi. Terror de qualitat. A veure quina nit passo avui.

THE FALL

Jo La Celda no l'he vist, ni ganes, la veritat, i menys desprès d'haver vist el nou film del director. Té una llarga tragectoria en el mòn del videoclip i per mi s'hi podria haver quedat. Aquesta barreja de Big Fish i La Liga de Los Hombres Extraodinarios (vaja quins referents...) s'ens presenta aquesta historia en que un stuntman es vol suicidar i enganya a una petita per conseguir-ho, mira que ´ho tens fàcil crear tensió..., et deixa tan indiferent com una hamburguesa del McDonalds. A la mitja hora volia que el noi es morís, la nena es morís i tots els del conte, ja m'entendreu un cop vista, també. Llarga, buida i sosa. Sort que no he pagat per veure-la.

ROGUE

O El reino de la bestia, com la titularàn aquí (quin fart de riure al cine en llegir el títol que l'hi han possat) és la nova aventura del director de Wolf Creek, que no he vist però que tothom diu que és tan bona...Doncs aquesta es una tonteria però de les groses. Serie B. Punto y pelota. Turistes morts un a un per un cocodril gros. No té més. Ah! I el gos more.

No hay comentarios: