Discover The Killers!

domingo, 21 de octubre de 2007

MAY



Mil vegades us he comentat com em va agradar ROMAN en el Festival de Sitges.¿Però d'on surt aquest film? Doncs te un precedent: MAY.

May (2002), aquest cop estava dirigida i escrita per Lucky Mckee, com a opera prima, i Angela Bettis, recent sortida de la serie Carrie, com a protagonista.

Altre cop ens trobem amb un protagonista, May (Angela Bettis) és un personatge asocial i tremendament tímid que intenta ser sociable per trobar la felicitat costi el que costi. Per aconseguir-ho tindrà que esforçar-se en entendre i complaure a Adam i Polly però s'adonarà que el seu veritable jo és un greu problema a l'hora de relacionar-se.


A part de ser un referent clar de ROMAN pel seu equip també té una clara connexió pel seu argument: un protagonista incomprès, tres personatges principals, humor negre soterrat,...El més curiós, és, May va tenir força èxit i va gaudir de un pressupost acceptable mentres ROMAN va ser una pel·lícula guerrillera.

És una pel·lícula molt destacable tot i no arribar al nivell de virtuositat de ROMAN. En part per la magnífica feina dels actors que fan que l'esdevenir dels aconteixements siguin creïbles tot i la seva extravagància. El més discutible és el muntatge, massa barroc en ocasions, que aporta poc i distreu més que no informa. Destacar Anna Faris, que va fer el gran salt com a actriu, amb Cherry Falls, una altra pel·lícula independent de terror que va tenir força repercussió a finals dels noranta, ara es dedica integrament a la saga Scary Movie.

Festivals:
-Sitges 2002: Millor actriu i guió
-Festival Sundance 2002, Selecció oficial.
-Semana Internacional de Cine Fantástico de Màlaga 2003: Millor pel·lícula i guió.

2 Loop Films, 2002
95 minutos
Dirigida i escrita por Lucky McKee
Editada por Debra Goldfield, Rian Johnson i Chris Sivertson



Repartiment:
Angela Bettis .... May Kennedy
Jeremy Sisto .... Adam Stubbs
Anna Faris .... Polly
James Duval .... Blank
Nichole Hiltz .... Ambrosia

No hay comentarios: