Discover The Killers!

miércoles, 26 de septiembre de 2007

FARINGITIS vs BERTO


Ja tots sabeu que ha començat el nou programa d'en Buenafuente, que és diu Buenafuente, així, com en Buenafuente, a la Sexta de dilluns a dijous.

Resulta que jo no el puc mirar, sols he vist el resum de la primera setmana aquest dissabte o Diumenge a la tarda. Avui he llegit aEl Punt que ni ahir ni dilluns va haver-hi programa perquè l'Andreu, té una faringitis...val, d'acord, eren festes a Barcelona. Però a veure...si tu tens accions d'una empresa, un programa que porta el teu nom allí mateix i un equip força gran, i ens intentes vendre que el teu successor, tan si com no serà en Berto Romero, que gran és aquest home ( tot el que ha fet amb el seu grup El Cansancio és de nivell), perquè no li deixes que provi sort? No ho entenc...Berto, a la que tinguis un xic de poder, marxa i fes la teva, aprèn i fes el que et roti.

Andreu, recupera't!

1 comentario:

Anónimo dijo...

Hola Cinto!

Soc la Sandra Navarrete, la germana de la Irene. Que tal?
Està molt bé el teu blog, parles de moltes pelis, series...
Jo tinc un blog peò no parlo de res en concret. Es un blog de prova ja que aviat fare un taller de blogs a la feina i havia de saber com funciona és www.snavarrete.blogspot.com
Que vagi molt bé!