Discover The Killers!

viernes, 28 de septiembre de 2007

SETMANA DEPRAVADA


En menys d'una setmana portem unes quantes famoses d'aquelles que ens posen a to que han sortit de cara al públic tal com Tarantino les va dur al món.

La primera ha sigut Meg White, del grup White Stripes, de la qual han filtrat a la xarxa un vídeo on surt practicant els més vell dels esports amb un desconegut que li engalta per davant i per darrera amb la mateixa manguera, manega, perdó. Fàcil de trobar en la ja mítica megarotic.com, el pa nostre de cada dia.

Una altra que ens ha sorprès amb pèls i senyals ha sigut Vanessa Hudgens, la protagonista de High School Musical (ja he vit cinc cops aquesta peli i estic ansiós per la segona). El millor del cas és que els rumors apunten que la foto l'ha penjat el seu xicot a la ficció i vida real, Zac Efron, cada dia em cau millor el nano, catxondo!

Per últim, i potser la més reconeguda i més llargament esperada, Natalie Portman, la jove Amidala, prota de la nova trilogía d'Star Wars. Per culpa seva molts van mirar aquella porqueria de Closer sols pel seu ball eròtic en roba interior. Ara ja la podem veure en tot el seu esplendor en el nou curt de Wes Anderson.

Per últim, el meu desig és ajuntar a les tres protagonistes en una pel·lícula amb Wes Anderson dirigint i Zac Efron de guionista, i amb més carn que en una barbacoa.

Petons, depravats!

No hay comentarios: