Discover The Killers!

jueves, 23 de agosto de 2007

L'AVANTMATX


Uf...

Sóc culé i m'agrada estar informat de l'actualitat blaugrana, per això tots els vespres que puc intento mirar Força Barça a 8tv per disfrutar una estona amb la tertúlia de l'Arús i els seus invitats, i l'escot de la Palenzuela. Però abans de que comenci em trobo amb una culebrot d'aquells "xungus". Normalment tinc el televisor en silenci mentres veig talls de reüll l'episodi d'aquell dia i escric aquest blog. Poc a poc li he començat a agafar estima, tot i que l'únic personatge que sempre reconec és el tonto del barret estrafolari. És hora de descobrir...Angel Rebelde.

Angel Rebelde

Argument: La jove Lucía (Grettell Valdez) és una humil conductora de bus a Miami mentres manté una relació amb un tal Raúl (Victor Noriega), que té més pit que ella! Al poc Lucía aconsegueix una feina d'assistent a la mansió de Doña Enriqueta Covarrubias (Claudia Islas) on tot és glamour. El seu xicot es veurà tentat per la Cristal (Maritza Rodriguez), una noia malvada com poques i amb ganes de fer la vida impossible a la pobre Lucía. Toma ya! Això és un argument i no Sospechosos Habituales.

Producció mitat veneçolana mitat nordamericàna (Venevision, Univision Network, Fono Video Productions) de l'any 2004 que pel que sembla va tenir força èxit. Consta de 217 episodis i ha convertit a la productora en una de les més desacatades del seu genere, culebrots i derivats. Rogelio Martinez es l'autor (!?) del tema principal titulat "Angel Rebelde", en tot un prodigi d'originalitat.




No hay comentarios: