Discover The Killers!

martes, 4 de diciembre de 2007

LUIS PIEDRAHITA

Hi ha poca gent de l'espectacle que em mereixi respecte o encara menys admiració. Ell és un dels pocs davant els quals em trec el barret. Gran comunicador,ingeniós, amb un codi ètic i gran respecte pel seu públic. Anem a coneixer'l millor.

Va néixer a La Coruña el 19 de febrer de 1977 i va estudiar al col·legi jesuïta Santa Mª del Mar. Ben aviat s'aficionà a la màgia quedant segon l'any 98 en un congrés de Portugal i guanyador l'any següent a Espanya. Llavors va donar el salt als monòlegs guanyant el I certament de El Club de la Comedia, convertint-se en un dels seus guionistes.

També va saltar a ser guionista de programes com: Cruz y Raya, Fuentes i cia.,Con dos tacones y 1,2,3, A leer esta vez y Buenafuente.
Actualment participa a El Hormiguero y dirigeix i escriu el programa de màgia Nada X Aquí, els dos a Cuatro.

Acaba d'estrenar el film La Habitación de Fermat que dirigeix i escriu junt amb Rodrigo Sopeña i protagonitçada per Alejo Sauras, Santi Millán i Lluís Homar.
Ha publicat tres llibres de monòlegs:Cada cuanto hay que echar a lavar un pijama?, Un cacahuete flotando en una piscina ¿sigue siendo un fruto seco? i Dios hizo el mundo en siete días y se nota.

No hay comentarios: