Discover The Killers!

viernes, 28 de diciembre de 2007

NIT D'HOMES

Aquest post està ple,ple i ple de faltes degut a que al ser tan llarg no podía corretgir-lo al SOFTCATALA. Disculpes i disfruteu:

Vet aquí un recull de tot el succeit la nit del 22 de desembre de 2007.

Antecedents: Al curro un grup de "maris" van decidir organitçar un sopar d'empressa. Ni en Nacho ni jo ens vam inscriure, però la seva xitcota, Vane, si. Això li deixava la nit per fer el que vulgués, vam decidir ajuntar les nostres forces i convertir aquella nit en inolvidable. Ho vam conseguir?


Aquest de la "pose" "guay" és en Nacho.

-Quedem a les onze menys quart de la nit, plovent com havia fet tot el dia. Nosaltres que de previsors en tenim més aviat poc ens presentem amb una americana de pana negre ell i jo una sudadera. Vam quedar empapats, però molt!

-Decidim anar a sopar pel centre buscant un restaurant per fer dos plats i poder fumar. Mil voltes desprès decidim anar al Konig de Jaume I. Però està a petar i clar, ja són les onze i minuts així que la majoria de cuines estàn tancades. En Nacho diu de fer una birra i esperar però no em fa gens de gràcia. Provem sort al Konig Braseria del davant. Allà conseguin taula per dos de fumadors.

-Vet aquí el que demanem: assortit d'embotits per compartir, pizza cintilla ell, pinxo variat per a mi i lambrusco rosat per beure. A la taula del costat una rossa de molt bon veure i un parell d'anyets menys que nosaltres, amb mini blanca i jersey ventilat blanc també. A destacar les botes que portava. Noslaltres anem menjant i bebent mentres recordem anecdotes passades. Acabem fem un "carajillo" de Bailey's. Paguem i marxem.

-En Nacho truca al Carles, però ells tots just estàn acabant i anirà directament a Catedral, no ens interessa. Plovent encara anem al Lux però està petat i esperar-nos amb la pluja ens fa pal. Dic d'anar a Music Hall. Fem una patajada del quinze però està tancat. Merda! Mòn Apart? Més pluja i fer més cames. Arrobem allà i ens demana el porter si tenim invitació...la mare que els va parir! Ens resguardem a un portal per veure ploure i fem un piti. Per davant nostre passa una parella de treitanyeros. Vet aquí la transcripció :

Ella- Te'n recordes com te la xupava ahir?
Ell- Oh, i tan!

En Nacho i jo enmudim de cop.

-Provem sort anant a Platea però veiem tres noies de les que molesta de mirar gaire estona i renunciem. Nacho diu d'anar a Catderal. Jo dic de povar la Sala del Cel. Caminata fins a Pedret. En Nacho està un xic perdut. Arribem fins allà. Fem una miqueta de cua. Anem a treure l'entrada i la noia ens pregunta si hem sentit que ja hi ha les entrades per Cap d'Any. Els dos ens fem els indiferents i entrem.

-Anem directes a la sala gran amb música house Molt jovent. Pugem a dalt. Música paxanga.Busquem el lavabo pujant a dalt però resulta ser la cabina de dj. Demanem copa a la barra. Hi ha un parell de ties molt rares que ballen "flamenkito" i uns pavos se les intenten lligar però amb menys estil que l'Ozores. Seiem a un sofà d'aquells que sembla que et xuclin, al costat de la màquina de tabac. Tothom qui passa s'ens queda mirant. Fa com una mica de por tot plegat. Tornem a buscar al bany. Anem a una sala amagada darrera unes cortines, tot fosc però a l'hora brillant i gent molt molt molt rara ballant molt molt molt raro. En Nacho pregunta pel bany a un segurata. Ens indica que es a baix. Baixant descobrim una sala-bar chill-out que no sabm ni com s'hi entra. Pixem i tornem a la sala de dalt. Ens fotem al sofà de nou. I jo deixo anar:

Jacint- Si ara venen un parel de paves i ens diuen que ens la volen menjar aquí mateix m'ho crec, tot això és molt extrany.

Cinc minuts desprès venen dues paves, beuen del nostres cubates, ens donen les gràcies i s'en van...

-Descobrim un raconet amb una porta oberta que dòna a un caminet. Ens fotem allà i tothom marxa. Fem un piti mentres mirem com plou. Arriba un pavo tot drogat i s'ens queda mirant un rato llarg. Jo aixeco les espatlles com preguntant-li "que vols?" i el pavo es gira cap al Nacho que s'en riu a la seva cara. El drogat s'espanta i marxa col·locant-se davant d'un "segurata"...Com dient:" va, veniu, que ara no teniu collons de fer-me res". Aquest pavo està molt malament.

-Ens acostem a la pista, just sota les voltes i fem veure que ballem. Allò de cop s'omple de ties que ballen d'aquella manera que només poden fer les dones, perque si ho fa un home t'ariba un segurata i et fot una òstia per gilipolles. Vet aquí de les ties que estavem rodejats:

·Tres nenes, una d'elles que coneixo de vista del curro, molt mones i amb ganes de ser donetes.
·Un parell de la nostra edat, una amb un petinat que em recorda a la alien de Species i la seva amiga amb més ulleres que un polític.
·Una rossa menuda i una altra més alta que intenten que lis seguim el ritme però nosaltres només ens fixem amb les seves botes.
·Tres paves molt xics que van amb un pavo que té tots els números de ser gay. Les dues que ballen juntes es toquen tan que no sé si són lesbianes o que.
·Dues més que estàn ballant molt unides i que segur que són les lesbianes o que alemnys aquesta nit ho descobriràn.
·I dues més que van passar-se la nit al nostre costat, força guapes, una amb un ulls preciosos i l'altre amb pinta de guarra. Van a saco, tan que em sento malament, com si tingués xicota Fins i tot senntim com diuen d'atacar-nos, però és clar, sóna música cutre i jo i en Nacho no podem fer més que ballar.

Per últim una cuarentona que ens treu el lloc, es beu els cubates que rondem per allà i que en Nacho sense voler li fa una xina al jersey que lluegeix vermella força estona per delit nostre.

-Anem a la sala d'abaix. Ens plantem allà i ens quedem mirant una gogo. De sobte algú em fot les mans damunt les espatlles i es repenja en mi. Quan aconsegueixo girar-me resulta que és una tia que s'ha ajudat de mi per baixar els escalons. Decidim tornar a dalt.

-Altre cop amb música paxanga dues noies ens busquen però un pesat, pesat no para d'acosar-les fent-les marxar i quan tornen minuts desprès el pesat torna a espantar-les. Jo em trobo amb en Toni, un ex-company i parlo amb ell. En Nacho es troba amb un també i s'hi fot a parlar. Quan tornem a estar sols en Nacho i jo ens girem un moment i ens trobem dos gogo's que estàn al nostre costat intentant cridar-nos l'atenció. Jo em penso que ho deuen fe per tota la sala, però resulta que quan veuen que passem d'elles com de la merda marxen directes a la cabina del dj.

-Ja molt avançada la nit pugem al podium. Ens animem i ens fotem a fer play-back cridant l'atenció del públic.

-Amb llums enceses i la sintonia de "Mou-Tv" de fons marxem

-Ja fora una tia s'avalança damunt nostre:

Noia- Hola nois, us deixo unes entrades per demà al Sawage, a partir de les 9, vé el dj ... de Matineé,estarà molt bé!"
Nacho- D'ón?
Jacint- A mi de matiné em va malament, no pot ser de tardé?

En fí...

No hay comentarios: