Discover The Killers!

martes, 8 de abril de 2008

300...POST'S!!!!!!! "AIXÒ.. ÉS... UN BLOG"


Ara fa 300 post's que va començar tot això, i encara no en sé el perquè...

En principi tenia que ser un lloc on els possibles fans (!?) poguessin saber més de mi, evitar l'atrofia ment de l'escriptura, mantenir informats al amics llunyans...però ha acabat siguen un lloc on penjar "chorrades"; algunes més importants que altres.

La primera pedra va ser a mitjans de febrer del 2007 amb notícies importants: l'actuació de l'obertura del Carnestoltes d'Olot, el primer monòleg al City Arm's i la segona temporada de Plató Punxat, qui podia pensar que tot allò sols era el principi? Doncs jo, que coi!

Durant tot aquest temps he viscut triomfs (Mou-Tv, els càstings d'El Terrat, l'incorporació al Ningú no és perfecte, la Nit de Monòlegs a Palafrugell), decepcions ( el "no" en molts dels càstings, les derrotes al City Arm's), possibles rollos malaguanyats (a Mas de Nit, Blau amb l'alemana), canvis de "curro", discussions amb la Judith i la burocràcia de la tele, les vacances al Festival de Cine de Sitges,...i aniversaris, cada vegada més!

Els secundaris sempre han sigut els mateixos, si fa no fa, les tardes amb en Raul o en Xevi, les cerveses amb en Nacho, els cafès amb en Jordi, les converses amb en Pitu, les confidències amb l'Imma, les sessions de fotos amb l'àvia, les xerrades amb la Sara o les excentricitats amb en Duarte.

Amb l'incorporació de càmera pròpia de fotografies m'heu vist taja, content, esportiu, acabat de llevar, amb famosos al costat, nadalenc, amb bigoti i pensatiu.

Series per veure mentres planxes, sortides convertides en una aventura èpica, crítiques a films, biografies d'actrius de bon veure i millor treball, videoclips cutres o nits de Wii.

Tot això i poc més s'ha publicat aquí. I mentres, tot ha canviat. Ara tinc blogs amics, fotolog propi, comentaris de Pepón Fuentes, capceleres i una frase a recordar i meditar de la mà de David Duchovny.

Ha valgut la pena? Que diu el pèndol?

1 comentario:

Anónimo dijo...

Ho admeto, no he estat en aquesta pàgina web en molt de temps ... però, va ser una altra alegria en veure que és un tema tan important i ignorat per molts, fins i tot els professionals. Li dono les gràcies per ajudar a fer que la gent més conscient dels possibles problemes.