Discover The Killers!

jueves, 10 de abril de 2008

NUI 2

Bones,

ahir va tornar Muchachada Nui a Tv2 per sort de molt. Estàvem un xic orfes, la veritat.

No ha tornat de forma brillant, la veritat, però la dosis és suficient. Estava un xic espantat; havia llegit que Joaquín Reyes pretenia canviar un xic el programa per abarcar una audiència més majoritària, i el cert que no em feia cap gràcia. Crec que actualment el millor és buscar un públic concret degut a que en tots els camps s'ha especialitzat tot, buscant un públic fidel abans que un més ampli. El seu problema és que la "muchachada" són fans que utilitzen més l'internet per veure els continguts que el televisor.

Vull destacar sobretot l'sketch de Raúl Cimas com a dramaturg. La veritat és que porta un anys molt alt aquest senyor i espero que molt aviat li donguin la importància que es mereix.

A banda, com a fan de Tarantino, crec que el Celebrities va ser força acertat tot i que no exacte. Em va agradar comprovar que hi ha més gent que creu el mateix que jo: Robert Rodríguez és qui és gràcies a l'amistat amb Quentin. El que em va fer estirar dels pèls va ser la referència a Mario Bava, que és un director de giallo, no d'spaguetthi-western com apuntaven.

Us deixo amb el gag d'en Tarantino comentat abans:

No hay comentarios: