Discover The Killers!

martes, 8 de enero de 2008

AIXÒ SI QUE MOLA

Si fa un parell de de post's vaig comentar films sobrevalorats injustament per a mi ara toca repassar alguns que han tingut el menyspreu de la critica i per mi son d'allò més destacables.

Los vengadores

De Jeremiah Chechik (Dialóicas) amb Uma Thurman, Ralph Fiennes i Sean Connery. Tot i que la serie original no he pogut veure-la n'he llegit força al respecte i m'encanta. I aquest film també:intriga, psicodèlica i humor british a un ritme endiablat.

The Faculty

El millor film de Robert Rodríguez sens dubte, i que ningú comenti Sin City que se li va escapar de les mans. Un film de Hugues amb ciència-ficció i terror de la mà de Kevin Williamson. Tot i els personatges de manual aconsegueix humanitzar-los i la trama està en constant crescendo.

El reportero: la leyenda de Ron Burgundy

Abans del Boom de Will Ferrell i Steve Carell van compartir cartell en aquest film que em recorda als de Bill Murray dels 80's. Una reflexió sobre el sexisme i l'infant que portem tots els homes a l'interior.

Los ángeles de Charlie

McG és un visionari i realitça un gran treball a l'altura de A har days night de The Beatles. La barreja pop funciona extraordinàriament i és un divertimento de primer nivell.

No hay comentarios: