Discover The Killers!

lunes, 14 de enero de 2008

FILMS DE FINDE

Aquest cap de setmana he abandonat poc el pis, sols diumenge vespre per fer el cafè amb en Jordi, degut a les restriccions monetàries per la meva futur abandonament del treball. Això m'ha permès veure uns quants films. Nem a fer-lis un repàs:

Academia Rushmore

Primer film de Wes Anderson amb Jason Schwatzman, Bill Murray i Luke Wilson. En poques paraules...ja apunta a tots els trets característics del director. Tempo lànguid, gags no humorístics, banda sonora magnifica,...Preciosista.

A destacar: la BSO i l'actuació de Jason Schwatzman.

NOTA: 4'5 sobre 5

High School Musical 2

Segona part del telefilm de gran èxit, la tercera es preveu que s'estrenarà directament als cinemes. La primera em va agradar molt i aquesta segona part continua al mateix nivell, amb un principi segurament superior però que perd gas cap al final. Destacar el magnetisme del personatges d'en Troy i la Sharpay.

A destacar: el primer número musical a l'institut.

NOTA: 3'5 sobre 5

Ovejas Asesinas

Jonathan King apunta maneres per ser el nou Peter Jackson. Aquest novazelandés dirigeix un film senzill que combina el gore i l'humor sense gaires aspiracions. Una producció més que respectable però que es queda en un entreteniment al faltar-li èpica.

A destacar: el bé del laboratori.

NOTA: 3 sobre 5

No hay comentarios: