Discover The Killers!

sábado, 26 de enero de 2008

MOLT A DIR

Els últims anys tothom te a mà una càmera de vídeo o fotogràfica, un ordenador i internet. Ajuntant els tres elements es poden crear petites obres que amb la seva difusió a escala mundial la converteix en mítica per milers de fans. Aquí Espanya cada any apareixen nous talents cada vegada amb més força utilitzant l'esforç i d'imaginació com a armes. Fem un repàs:

Que vida más triste

Un tal Borja, segons diu ell mateix, fart de veure que cada dia apareixen nous blogs amb massa lletra decideix fer un vlog (videoblog) amb un vídeo nou cada diumenge explicant la vida dels seus amics i d'ell a l'estil d'una sit-com. Un dels primers fenòmens a Espanya d'humor pensat, fet i triomfador d'internet.
www.quevidamastriste.com/

Lo que surja

Un grup de set estudiants de València formen una productora audiovisual anomenada Singermorning. Sense cap experiència davant les càmeres es llencen a fer una serie sobre la vida d'un grup de gays, un Queer as folk a l'espanyola per internet. La carta de presentació els ha funcionat tant que han arribat a treure la primera temporada en DVD.
www.loquesurja.es/


Venga monjas

Dos barcelonins es graven amb una càmera de fotos digital fent "tontunas" sense gaire guió. Amb llenguatge i psicodèlica pròpia , deutors dels "Chanantes", s'han convertit en l'últim fenomen d'aquestes terres.
www.fotolog.com/venga_monjas

Guris guiris

Un grup de fans de Die Hard es proposa fer un una serie per difondre per web. El problema? Pressupost zero. Utilitzant retalls de films d'EEUU de gran pressupost aconseguit.
www.gurisguiris.com/

No hay comentarios: