Discover The Killers!

domingo, 6 de enero de 2008

VARE RETRO BAD FILMS!

Jo crec que tothom pot tenir la seva opinió, i més en cas de gustos, però hi ha films que em fan nedar contra corrent, que per la majoria de la gent lis agrada i a mi, personalment, em repugnen. Aquí en comento unes quantes.

BLADE RUNNER

A veure, si fins i tot el seu prota , Harrison Ford, en renega. A veure, és un film correcte i poc més. La trama, tota l'investigació, és més simple que un puzle de dues peces. Les actuacions no son res de l'altre món i si puc salvar alguna cosa seria el disseny de producció. Una filosofia de la vida? Són robots! No tenen vida!

LOS GOONIES

Com tot el que tocava Spielberg aquella epoc (Gremlins, Los Picapiedra,etc...) era una declaració d'amor a la seva infancia. Doncs merda d'infància. Una cosa és la fantasia, l'altre la tonteria. Ja posats prefereixo un llibre d'aquells de "escull la teva aventura".

TITANIC

James Cameron, un director que sempre fa films entretinguts però mal resolts, fart de fer ciència-ficció sense cap reconeixement decideix fer-se amb un Oscar com sigui, i les coses fetes sense ànima es noten. Vet aquí un clar exemple. Espectacular, però buit.

EDUARDO MANOSTIJERAS


Tim Burton ens explica un conte fosc...i? O fas una cosa fosca o un conte, però barrejar-ho i que et surti bé quasi que impossible. En canvi fa Ed Wood i és surt! I amb Batman Vuelve el mateix!

No hay comentarios: